Filter By

wandelen door de woestijn
#WT-CODE 12373

Marrakech, Marokkaanse Sahara woestijn 10 daagse wandeling

De Marokkaanse Sahara is een magische plek. Wandel met ons door dit immense landschap tijdens de Marokkaanse Sahara woestijn 10 daagse wandeling.

Explore
#WT-CODE 9311

Kleuren van Marokko, Casablanca, Noord en Zuid 10-daagse trip

Wil je veel kanten van Marokko zien? Dan is onze noord en zuid reis echt wat voor jou! Van de koningssteden tot de woestijn, dwars door de Hoge atlas bergen. Je ervaart heel veel facetten van Marokko.

Explore
#WT-CODE 10907

Marokko cultuur en ontdekkingsreis vanuit Casablanca 15 dagen

Marokko Cultuur- en erfgoedtour vanuit Casablanca, verken prachtige, historische steden, indrukwekkende bergen, de magische Sahara-woestijn en ontdek het grootste deel van Marokko!

Explore
#WT-CODE 10907

Een ontspannen dag aan de kust verken Essaouira

1 Day(s)
4

Even ontsnappen aan het bruisende Marrakesh voor een relaxte dag in het prachtige Essaouira? Bekijk deze privéreis.

Explore
#WT-CODE 10907

Jibel Saghro avontuur op afstand

Jibel Saghro avontuur op afstand – Jebel Saghro is een desolaat berggebied in het zuidoosten van Marokko achter de Hoge Altas en naast de Sahara woestijn. Er zijn indrukwekkende rotsformaties en een afwisselend landschap. Wandelen in Jebel Saghro, een verlaten berggebied in Marokko. Het prachtige afgelegen landschap zal je verbazen en je kunt het eenvoudige leven ervaren; doe een stap terug en ga terug naar de basis!

Explore
de 3 valleien Marokko
#WT-CODE 10907

De 3 valleien 8-daagse trektocht in Marokko

Begeleide wandeling -als een privégroep of in onze georganiseerde route- door 3 Valleien; Bougimez-vallei, Arous-vallei en Tassaout-vallei. Ervaar de verbazingwekkende rust en kalmte van landelijk Marokko en geniet van de warme gastvrijheid van de lokale Amazigh-bevolking.

Explore
family-trip in Morocco
#WT-CODE 10907

Familie reis ontdek cultuur bergen en strand

Neem je hele gezin mee op een onvergetelijke familie reis om een ​​andere cultuur te ervaren, gecombineerd met tijd buiten; in de zuivere berglucht en op het strand in het mooie en gastvrije Marokko.

Explore
Ait Ben Haddou
#WT-CODE 10907

Woestijn, bergen en strand; Zuid-Marokko

Droom je ervan om ‘s nachts sterren te tellen in een woestijn? Wil je dwalen door de drukke soeks in de medina van Marrakech? De frisse lucht van het Hoge Atlasgebergte inademen? Luisteren naar de oceaan in een pittoresk stadje aan de Atlantische kust met een strand? Kom en bezoek de woestijn, de bergen en het strand allemaal in dezelfde reis: Zuid-Marokko is jouw bestemming! Bezoek in 10 dagen het prachtige Marokko met zijn fascinerende plekken en zijn vriendelijke mensen.

Explore
kust van Marokko
#WT-CODE 10907

Atlantische kust Essaouira – 8 daagse wandelvakantie

Wandel met ons mee langs de Marokkaanse kust, begeleid door kamelen. Ontdek de ongeëvenaarde kust van de Atlantische oceaan om deze prachtige tocht te beëindigen in het relaxte Essaouira, een authentiek stadje dat bekend staat om zijn versterkte muren (hier werden scènes van Games of Thrones opgenomen), vissersboten en een ontspannen sfeer.

Explore
Rondreizen door Marokko
#WT-CODE 10907

Marokko cultuur en erfgoed rondreis 11 dagen

Marokko Cultuur en Erfgoed Tour vanuit Marrakech 11 dagen, Verken prachtige, historische steden, indrukwekkende bergen, de Chefchaouen Blue-stad, de magische Sahara-woestijn en ontdek het grootste deel van Marokko!

Explore
×

Hallo!

Klik of één van onze contacten hieronder om te chatten via WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?