Filter By

wandelen door de woestijn
#WT-CODE 12373

Marrakech, Marokkaanse Sahara woestijn 10 daagse wandeling

De Marokkaanse Sahara is een magische plek. Wandel met ons door dit immense landschap tijdens de Marokkaanse Sahara woestijn 10 daagse wandeling.

Explore
#WT-CODE 9311

Kleuren van Marokko, Casablanca, Noord en Zuid 10-daagse trip

Wil je veel kanten van Marokko zien? Dan is onze noord en zuid reis echt wat voor jou! Van de koningssteden tot de woestijn, dwars door de Hoge atlas bergen. Je ervaart heel veel facetten van Marokko.

Explore
Casablanca - Hassan II
#WT-CODE 9647

Reis door Marokko, 10-daagse tour vanuit Casablanca naar de Sahara

Dwaal door de bruisende steden, verken historische ruïnes, wandel door het indrukwekkende Hoge Atlasgebergte, slaap in de overweldigende woestijn onder de sterrenhemel.

Explore
#WT-CODE 10907

Marokko cultuur en ontdekkingsreis vanuit Casablanca 15 dagen

Marokko Cultuur- en erfgoedtour vanuit Casablanca, verken prachtige, historische steden, indrukwekkende bergen, de magische Sahara-woestijn en ontdek het grootste deel van Marokko!

Explore
de 3 valleien Marokko
#WT-CODE 10907

De 3 valleien 8-daagse trektocht in Marokko

Begeleide wandeling -als een privégroep of in onze georganiseerde route- door 3 Valleien; Bougimez-vallei, Arous-vallei en Tassaout-vallei. Ervaar de verbazingwekkende rust en kalmte van landelijk Marokko en geniet van de warme gastvrijheid van de lokale Amazigh-bevolking.

Explore
Ait Ben Haddou
#WT-CODE 10907

Woestijn, bergen en strand; Zuid-Marokko

Droom je ervan om ‘s nachts sterren te tellen in een woestijn? Wil je dwalen door de drukke soeks in de medina van Marrakech? De frisse lucht van het Hoge Atlasgebergte inademen? Luisteren naar de oceaan in een pittoresk stadje aan de Atlantische kust met een strand? Kom en bezoek de woestijn, de bergen en het strand allemaal in dezelfde reis: Zuid-Marokko is jouw bestemming! Bezoek in 10 dagen het prachtige Marokko met zijn fascinerende plekken en zijn vriendelijke mensen.

Explore
Rondreizen door Marokko
#WT-CODE 10907

Marokko cultuur en erfgoed rondreis 11 dagen

Marokko Cultuur en Erfgoed Tour vanuit Marrakech 11 dagen, Verken prachtige, historische steden, indrukwekkende bergen, de Chefchaouen Blue-stad, de magische Sahara-woestijn en ontdek het grootste deel van Marokko!

Explore
Hoogtepunten reis
#WT-CODE 10907

Hoogtepunten reis Marokko bezoek Casablanca de Sahara en Marrakech

Altijd al gedroomd van een bezoek aan het magische Marokko? De sfeer in de mysterieuze plaatsen als de soeks Fes en Marrakech proeven? Dwalen door blauwe stad Chefchaouen? Sterren tellen ‘s nachts in de Saharawoestijn? Luisteren naar de oceaan in een pittoresk stadje langs de Atlantische kust? Ga met ons mee op de Hoogtepunten reis Marrokko.

Explore
#WT-CODE 10931

Ourika vallei en de waterval

Wil je een dagje weg van het opwindende Marrakesh en de natuurlijke schoonheid van Marokko ontdekken? Ga met ons mee op een privéreis naar de Ourika vallei en zijn waterval.

Explore
imlil village
#WT-CODE 10929

Het dorp Imlil in de Hoge Atlas

Neem een ​​pauze van het drukke Marrakech en ga mee met onze privé dagtrip; we gaan naar het dorp Imlil in de Hoge Atlas en daar wandelen in het kalme en ontspannende Hoge Atlasgebergte.

Explore
×

Hallo!

Klik of één van onze contacten hieronder om te chatten via WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?