Privacy Policy

Privacybeleid voor Travel Magical Morocco (Ingangsdatum: 01-01-2023)

1. Inleiding

Welkom bij Travel Magical Morocco (“wij”, “ons” of “onze”). Bij Travel Magical Morocco hechten we veel waarde aan uw privacy en doen we er alles aan om uw persoonlijke gegevens te beschermen. Dit privacybeleid schetst hoe we uw persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken, delen en beschermen wanneer u communiceert met onze website, mobiele applicaties en andere diensten (gezamenlijk de “Diensten”). Door onze Services te gebruiken, stemt u in met de praktijken die worden beschreven in dit Privacybeleid.

2. Informatie die we verzamelen

We kunnen verschillende soorten persoonlijke informatie van u verzamelen, inclusief maar niet beperkt tot:

Contactgegevens: uw naam, e-mailadres, postadres en telefoonnummer.
Reisvoorkeuren: Informatie over uw reisvoorkeuren, zoals bestemmingskeuzes, reisdata en accommodatievoorkeuren.
Betalingsinformatie: creditcardgegevens, factuuradres en andere betalingsgerelateerde informatie.
Communicatiegegevens: gegevens over uw interacties met ons, inclusief vragen over klantenondersteuning en feedback.
Apparaat- en gebruiksinformatie: informatie over het apparaat en de browser die u gebruikt om toegang te krijgen tot onze Services, inclusief IP-adres, browsertype en gebruiksgegevens.
Cookies en vergelijkbare technologieën: we kunnen cookies en vergelijkbare technologieën gebruiken om uw ervaring te verbeteren en gepersonaliseerde inhoud te bieden.
Informatie over reisverzekeringen: In sommige gevallen moeten we mogelijk informatie over reisverzekeringen verzamelen, waaronder polisnummers en dekkingsgegevens, om ervoor te zorgen dat u tijdens uw reis voldoende dekking hebt. Deze informatie wordt verzameld om de verwerking van uw boekingen te vergemakkelijken en u een veilige reiservaring te bieden.
Medische informatie: om u een veilige en comfortabele reiservaring te bieden, kunnen we informatie verzamelen over eventuele medische problemen of speciale vereisten die u heeft. Deze medische informatie wordt uiterst vertrouwelijk behandeld en wordt alleen gedeeld met relevante reisaanbieders om uw veiligheid en welzijn tijdens uw reis te garanderen.


3. Hoe we uw informatie gebruiken

Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens voor de volgende doeleinden:

– Dienstverlening: om uw reisboekingen te vergemakkelijken en te verwerken en de door u gevraagde diensten te leveren.
-Reisverzekering en medische informatie: in sommige gevallen moeten we informatie over reisverzekeringen verzamelen, inclusief polisnummers en dekkingsdetails, om ervoor te zorgen dat u voldoende dekking heeft tijdens uw reis. Om u een veilige en comfortabele reiservaring te bieden, kunnen we bovendien informatie verzamelen over eventuele medische problemen of speciale vereisten die u heeft. We behandelen alle medische informatie met de grootst mogelijke vertrouwelijkheid en delen deze alleen met relevante reisaanbieders voor uw veiligheid en welzijn.
– Klantenondersteuning: om te reageren op uw vragen, verzoeken en klachten en klantenondersteuning te bieden.
– Personalisatie: om uw ervaring te personaliseren en reisopties aan te bevelen die zijn afgestemd op uw voorkeuren.
– Marketing: om u te informeren over onze laatste promoties, aanbiedingen en reisgerelateerde updates. We sturen alleen marketingcommunicatie met uw toestemming, die u op elk moment kunt intrekken.
– Wettelijke verplichtingen: om te voldoen aan wettelijke verplichtingen en geschillen op te lossen of onze algemene voorwaarden af te dwingen.
– Analyse: om gebruikersgedrag te analyseren en de functionaliteit en prestaties van onze Services te verbeteren.

4. Uw informatie delen

Wij kunnen uw persoonsgegevens delen met de volgende partijen:

Reisaanbieders: Om uw boekingen te verwerken en de gevraagde reisdiensten te leveren, delen wij uw informatie met luchtvaartmaatschappijen, hotels, autoverhuurbedrijven en andere reisaanbieders.
Serviceproviders: We schakelen vertrouwde externe serviceproviders in om ons te helpen bij het leveren van de Services. Deze providers hebben mogelijk alleen toegang tot uw persoonlijke gegevens om namens ons specifieke taken uit te voeren en zijn verplicht deze niet openbaar te maken of voor andere doeleinden te gebruiken.
Zakelijke partners: we kunnen samenwerken met andere bedrijven om gecombineerde diensten aan te bieden. Als u ervoor kiest om deze services te gebruiken, kunnen we uw informatie met deze partners delen om een naadloze ervaring te bieden.
Wettelijke naleving: we kunnen uw informatie vrijgeven om te voldoen aan wettelijke verplichtingen of om te reageren op wettige verzoeken en om onze rechten, privacy, veiligheid of eigendommen of die van anderen te beschermen.


5. Uw rechten

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

Toegang: u kunt een kopie opvragen van de persoonlijke gegevens die we over u hebben.
Correctie: u kunt alle onjuiste of onvolledige persoonlijke informatie die we over u hebben corrigeren.
Verwijdering: U kunt onder bepaalde omstandigheden verzoeken om verwijdering van uw persoonsgegevens.
Toestemming intrekken: U kunt uw toestemming voor specifieke gegevensverwerkingsactiviteiten op elk moment intrekken.
Bezwaar: U kunt in bepaalde situaties bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens.
Overdraagbaarheid van gegevens: u kunt verzoeken om uw persoonlijke gegevens in een gestructureerd, algemeen gebruikt en machineleesbaar formaat te ontvangen.
6. Gegevens Se

curiteit

We implementeren passende technische en organisatorische maatregelen om uw persoonlijke gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, openbaarmaking, wijziging of vernietiging. Geen enkele verzendmethode via internet of elektronische opslag is echter volledig veilig en we kunnen geen absolute veiligheid garanderen.

7. Privacy van kinderen

Onze Diensten zijn niet bedoeld voor kinderen jonger dan 16 jaar. We verzamelen niet bewust persoonlijke informatie van kinderen. Als we ons ervan bewust worden dat we per ongeluk persoonlijke gegevens van een kind hebben verzameld, zullen we stappen ondernemen om dergelijke informatie te verwijderen.

8. Wijzigingen in dit privacybeleid

We kunnen dit privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken om wijzigingen in onze gegevenspraktijken weer te geven. We raden u aan deze pagina regelmatig te bekijken voor de laatste informatie over ons privacybeleid.

9. Neem contact met ons op

Als u vragen, zorgen of verzoeken heeft met betrekking tot dit privacybeleid of de manier waarop wij omgaan met uw persoonlijke gegevens, neem dan contact met ons op via:

Travel Magical Morocco
Adres: J.M. Graadt van Roggenweg 21, 1862 XP Bergen NH, Nederland
E-mail: [email protected]
Telefoon: +31 6 466 17 493

KvK: 37116981 (onder AutomaMA B.V.)

BTW nr NL 8209.39.389.B.01

×

Hallo!

Klik of één van onze contacten hieronder om te chatten via WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?