Filter By

family-trip in Morocco
#WT-CODE 10907

Familie reis ontdek cultuur bergen en strand

Neem je hele gezin mee op een onvergetelijke familie reis om een ​​andere cultuur te ervaren, gecombineerd met tijd buiten; in de zuivere berglucht en op het strand in het mooie en gastvrije Marokko.

Explore
Ait Ben Haddou
#WT-CODE 10907

Woestijn, bergen en strand; Zuid-Marokko

Droom je ervan om ‘s nachts sterren te tellen in een woestijn? Wil je dwalen door de drukke soeks in de medina van Marrakech? De frisse lucht van het Hoge Atlasgebergte inademen? Luisteren naar de oceaan in een pittoresk stadje aan de Atlantische kust met een strand? Kom en bezoek de woestijn, de bergen en het strand allemaal in dezelfde reis: Zuid-Marokko is jouw bestemming! Bezoek in 10 dagen het prachtige Marokko met zijn fascinerende plekken en zijn vriendelijke mensen.

Explore
kust van Marokko
#WT-CODE 10907

Atlantische kust Essaouira – 8 daagse wandelvakantie

Wandel met ons mee langs de Marokkaanse kust, begeleid door kamelen. Ontdek de ongeëvenaarde kust van de Atlantische oceaan om deze prachtige tocht te beëindigen in het relaxte Essaouira, een authentiek stadje dat bekend staat om zijn versterkte muren (hier werden scènes van Games of Thrones opgenomen), vissersboten en een ontspannen sfeer.

Explore
#WT-CODE 10925

Tighza vallei en Telouet Kasbah 8-daagse trektocht in Marokko

Deze wandeltocht neemt je mee naar de prachtige Tighza vallei en Telouet Kasbah in het Hoge Atlasgebergte. Ontdek de rust en vrede in deze prachtige vallei en geniet van het leven tussen de lokale bevolking.

Explore
#WT-CODE 10921

Djbel Toubkal, 8 daagse trektocht in Hoge Atlas

Op zoek naar een adembenemende uitdaging? Bereik de top van de majestueuze Djbel Toubkal. En geniet van de Hoge Atlas op z’n best, adembenemende uitzichten, gecombineerd met tijd in de buitenlucht in de bergen en het gastvrije Marokko.

Explore
×

Hallo!

Klik of één van onze contacten hieronder om te chatten via WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?