Filter By

wandelen door de woestijn
#WT-CODE 12373

Marrakech, Marokkaanse Sahara woestijn 10 daagse wandeling

De Marokkaanse Sahara is een magische plek. Wandel met ons door dit immense landschap tijdens de Marokkaanse Sahara woestijn 10 daagse wandeling.

Explore
#WT-CODE 9311

Kleuren van Marokko, Casablanca, Noord en Zuid 10-daagse trip

Wil je veel kanten van Marokko zien? Dan is onze noord en zuid reis echt wat voor jou! Van de koningssteden tot de woestijn, dwars door de Hoge atlas bergen. Je ervaart heel veel facetten van Marokko.

Explore
Casablanca - Hassan II
#WT-CODE 9647

Reis door Marokko, 10-daagse tour vanuit Casablanca naar de Sahara

Dwaal door de bruisende steden, verken historische ruïnes, wandel door het indrukwekkende Hoge Atlasgebergte, slaap in de overweldigende woestijn onder de sterrenhemel.

Explore
#WT-CODE 10907

Marokko cultuur en ontdekkingsreis vanuit Casablanca 15 dagen

Marokko Cultuur- en erfgoedtour vanuit Casablanca, verken prachtige, historische steden, indrukwekkende bergen, de magische Sahara-woestijn en ontdek het grootste deel van Marokko!

Explore
#WT-CODE 10907

Jibel Saghro avontuur op afstand

Jibel Saghro avontuur op afstand – Jebel Saghro is een desolaat berggebied in het zuidoosten van Marokko achter de Hoge Altas en naast de Sahara woestijn. Er zijn indrukwekkende rotsformaties en een afwisselend landschap. Wandelen in Jebel Saghro, een verlaten berggebied in Marokko. Het prachtige afgelegen landschap zal je verbazen en je kunt het eenvoudige leven ervaren; doe een stap terug en ga terug naar de basis!

Explore
de 3 valleien Marokko
#WT-CODE 10907

De 3 valleien 8-daagse trektocht in Marokko

Begeleide wandeling -als een privégroep of in onze georganiseerde route- door 3 Valleien; Bougimez-vallei, Arous-vallei en Tassaout-vallei. Ervaar de verbazingwekkende rust en kalmte van landelijk Marokko en geniet van de warme gastvrijheid van de lokale Amazigh-bevolking.

Explore
family-trip in Morocco
#WT-CODE 10907

Familie reis ontdek cultuur bergen en strand

Neem je hele gezin mee op een onvergetelijke familie reis om een ​​andere cultuur te ervaren, gecombineerd met tijd buiten; in de zuivere berglucht en op het strand in het mooie en gastvrije Marokko.

Explore
Rondreizen door Marokko
#WT-CODE 10907

Marokko cultuur en erfgoed rondreis 11 dagen

Marokko Cultuur en Erfgoed Tour vanuit Marrakech 11 dagen, Verken prachtige, historische steden, indrukwekkende bergen, de Chefchaouen Blue-stad, de magische Sahara-woestijn en ontdek het grootste deel van Marokko!

Explore
Hoogtepunten reis
#WT-CODE 10907

Hoogtepunten reis Marokko bezoek Casablanca de Sahara en Marrakech

Altijd al gedroomd van een bezoek aan het magische Marokko? De sfeer in de mysterieuze plaatsen als de soeks Fes en Marrakech proeven? Dwalen door blauwe stad Chefchaouen? Sterren tellen ‘s nachts in de Saharawoestijn? Luisteren naar de oceaan in een pittoresk stadje langs de Atlantische kust? Ga met ons mee op de Hoogtepunten reis Marrokko.

Explore
#WT-CODE 10925

Tighza vallei en Telouet Kasbah 8-daagse trektocht in Marokko

Deze wandeltocht neemt je mee naar de prachtige Tighza vallei en Telouet Kasbah in het Hoge Atlasgebergte. Ontdek de rust en vrede in deze prachtige vallei en geniet van het leven tussen de lokale bevolking.

Explore
×

Hallo!

Klik of één van onze contacten hieronder om te chatten via WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?